2 thoughts on “Per què costa tant aprimar-nos ?

 1. Benvolgut Joan,
  Sóc una de les autores d’el blog que veu recomanar el passat mes de gener. Tenim poca experiència en informàtica. El cas és que el nom del blog de wordpress no ens interessa donar-el a conèixer amb l’adreça, si no que hem creat una web a partir del blog que sí que ens interessa de cara al public.
  La web es diu http://www.emvullaprimar.cat
  Estarem molt agraïdes si rectifiqueu la vostra entrada al club de lectura i podeu sustituïr-la.
  De qualsevol manera ens fa molta il.lusió que ens doneu suport i difusió. “Tot costa molt”, com dèia el gran i anyorat Carles Flavià. Afectuosament
  Núira González

  1. Apreciada Núria,

   Moltes gràcies pel teu comentari Núria, ara l’he vist, i ja l’he canviat.
   Aquest meu bloc el vaig començar l’any passat a nivell particular i sense ànim de lucre, només per afició i amb algun coneixement de wordpress que vaig adquirir en un curset. El bloc en qüestió no depèn de la biblioteca i ho vaig fer perquè quedés d’alguna manera en la memòria tots els llibres que anem llegint a la biblioteca municipal de Les Corts, i també amb el temps hi afegeixo posts que crec són interessants per tothom. La veritat esperava més participació de la gent que formem el club de lectura, però la veritat no estan gaire per la labor. Espero crèixer amb el temps, com dius tú Tot costa molt…
   Moltes gràcies de nou,
   Agraït
   Joan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *